Jesper flyver solo

Pressemeddelelse:


Vores AD, Jesper Lennart Pedersen, forlader os pr. 1. april for at give tilværelsen som freelance-grafiker en skalle.

Vores AD, Jesper Lennart Pedersen, forlader os pr. 1. april for at give tilværelsen som freelance-grafiker en skalle. Jesper fortsætter dog med at være tæt associeret med FXA og vil fortsat bruge sine evner som en dygtig og kreativ grafiker hos os i tiden fremover.

 

Jesper Lennart Pedersen har været hos FXA i 15 år og har i en stor del af perioden været partner i bureauet.

Han er uddannet grafisk designer og har arbejdet hos flere store bureauer, bl.a. det hedengangne Hartly & Møller i Viborg, før han kom til FXA.

Her har han arbejdet med grafisk design og art direction for alle vores største kunder — Danfoss, Pressalit, Egholm; listen er imponerende og meget lang.

”Jesper har været kendt for en ligefrem, humoristisk og åben tilgang til alle opgaverne og har altid været ekstremt vellidt blandt vores kunder og hos sine kolleger,” siger Peter Lindström, direktør i FXA.

”Så vi er selvfølgelig glade for, at Jesper vil fortsætte med at arbejde for os som freelancer – hans skarpe grafiske øje har altid været med til at levere kant og stil til alle vores projekter, og det kommer han også til at levere for os fremover.”

Jesper Lennart Pedersen er specialist i at udvikle illustrationer, infografik og visuel identitet, ligesom han er en troldmand i Photoshop.

Jesper har også udviklet adskillige udstillings- og messekoncepter for talrige kunder gennem årene, og det er da også det, han ønsker at fokusere på som freelancer: ”Jeg ønsker at fordybe mig i det, jeg er bedst til — og jeg glæder mig til at komme i gang med en helt ny tilværelse med foden under eget bord.”

 

For mere information, kontakt

Peter Lindström, FXA, plm@fxa.dk, tlf. 22 99 52 68

Jesper Lennart Pedersen

Rosensgade 36 · DK-8000 Aarhus C

M: +45 2874 6786

E:   jesper@lennartsdesign.dk

W: www.lennartsdesign.dk