AH Industries

 
AHI

AH Industries er en dansk metalvirksomhed, der primært leverer til sværindustri som fx vindmøllebranchen, offshore, cementfabrikker og lignende. Vi fik hvervet med at redesigne, skrive, tilrettelægge og producere AH Industries’ nye website – sammen med et ambitiøst nyhedsbrev og content marketing-system.

Kunden udtaler

"AH Industries er en specialiseret virksomhed, der tilbyder individuel præcisionsforarbejdning af store metalemner og løftegrej til vindmøller samt projektleverancer til vindmølle-, cement- og mineralindustrien.

Tidligere har fokus meget været på vind-, cement og mineralindustrien, hvor vi er underleverandør af metalforarbejdning, komplette løsninger samt service og reservedele, men i dag kan vi meget mere end det – og det trængte vi til at få fortalt ud til markedet.

FXA kom ind med deres solide viden og erfaring og kunne også bidrage med stærk forretningsforståelse og strategisk indsigt. Resultatet er blevet et løft til vores grafiske profil og vores vinkel på kommunikationen, udformet som et stærkt website og en række effektive, salgsorienterede kommunikationsværktøjer."

Thomas O. Kristensen, AH Industries A/S
AH Industries A/S

Relaterede posts