Visiopharm

 
Visiopharm

Visiopharm leverer intelligente billedanalyseløsninger til forskning og medicinsk behandling, f.eks. til cancerdiagnosticering. Vi leverer en stor del af deres grafiske design og andre kommunikationsgodter.

Kunden udtaler

"Visiopharm har arbejdet sammen med Factor X Adman siden 2014, og selv har jeg med stor fornøjelse videreført samarbejdet efter min tiltræden som CMO hos Visiopharm i starten af 2015. Da Visiopharms kommunikation primært er målrettet hospitaler og i særdeleshed patologer, har Factor X Admans indgående erfaring med mediko- og medicinalbranchen været en væsentlig årsag til valget af dem som vores faste samarbejdspartner.

Siden samarbejdets start har Factor X Adman blandt meget andet hjulpet os med at udfærdige en helt ny visuel identitet og efterfølgende udrullet denne på vores nye website samt messe- og udstillingsmaterialer, produkt- og profilmaterialer mm.

Hver gang har Factor X Adman formået at visualisere og tydeliggøre vores forholdsvis komplekse budskaber, så de fremstår klart og appellerende for modtageren.

Samarbejdet med Factor X Adman er behageligt og præget af engagement, kreativitet og dynamik. Vi udfordrer – i ordets bedste betydning – hinanden, og jeg er således altid tryg ved, at resultatet bliver det stærkest mulige inden for de givne rammer. Visiopharm oplever i disse år en rivende vækst, og vi ser frem til at fortsætte denne spændende rejse sammen med Factor X Adman."

Relaterede posts