Årsmagasin for Arkitektforeningen

7000 arkitekters årsrapport

7000 arkitekters årsrapport

Hvert år udgiver Arkitektforeningen en årsrapport, der indeholder formandens beretning og fortæller om året der gik, og hvad der er i vente. Årsrapporten er layoutet af os.

7000 arkitekters årsrapport

Arkitektforeningen er arkitekternes uafhængige standsforening i Danmark. Siden 1879 har Arkitektforeningen arbejdet målrettet for at sikre de bedste vilkår for den enkelte arkitekt og kvaliteten af vores fælles byer, bygninger, landskab og miljø.   I dag har Arkitektforeningen godt 7000 medlemmer, der alle har titlen 'arkitekt MAA', som står for Medlem af Akademisk Arkitektforening.

 

 

 

Æstetikken i højsædet

7000 arkitekters årsrapport

Gennem en årrække har vi hos FXA stået for at udvikle visuel kommunikation til Arkitektforeningen, herunder konkurrenceprogrammer, dommerbetænkninger, grafiske materialer til offentliggørelse mm. Som man kan forvente det af en organisation, for hvem kreativitet og æstetik er en levevej, er årsrapporten en udgivelse, der designmæssigt skal reflektere den gode smag og den professionalisme, arkitektstanden står for.

Forsiden bærer et skulpturelt foto af en tidligere pumpestation ved Skjern Å, som nu er omdannet til kulturcenter – et smukt eksempel på hvad moderne arkitektur har at byde på.

Du kan snart se hele magasinet på Arkitektforeningens hjemmeside her >> – og husk: Vi er altid klar til at klæde dine ord og billeder på med grafisk håndværk i særklasse.

Relaterede posts