Ny arkitekturpolitik i Frederiksberg Kommune

Vi har bistået Frederiksberg Kommune med at udforme og layoute den stort anlagte arkitekturpolitiske publikation, der lige nu er i offentlig høring.

 
Featured-Freddie-B

Frederiksberg Kommune er enestående i hele Danmark. Det er den eneste kommune i landet, der stort set udelukkende består af bymæssig beboelse, og det er både den mindste (arealmæssigt set) og den tættest befolkede kommune i landet. Samtidig er hele Frederiksberg en integreret del af hovedstaden og rummer parker, alléer og berømte bygninger som Radiohuset, Rådhuset, Slottet, tårnet i Zoologisk Have, Riises Landsted og mange flere. Frederiksberg er helt særlig, fordi det er svært at bygge nyt uden at rive noget gammelt ned, og samtidig har byen også sin helt egen stil og stemning, der skal bevares. Og alligevel skal byen udvikle sig og være moderne og til at bo i for alle befolkningsgrupper.

Ny arkitekturpolitik i Frederiksberg Kommune

Derfor har kommunen formuleret et forslag til en ambitiøs arkitekturpolitik, der lige nu er sendt i offentlig høring. Politiken er formuleret i en 96 siders publikation, der kommer vidt omkring, både historisk og politisk, og som i detaljer gennemgår den måde, byen gerne skal udvikle sig på i de næste mange årtier – så både egenarten kan bevares og byen kan blive ved med at være levende.

Vi har layoutet publikationen for Frederiksberg Kommune og har også hjulpet med til at gøre den ensartet rent tekstmæssigt, for der er som oftest mange interessenter med i sådan en publikation, med forskellig sprogbrug og markant forskellige sproglige udtryk.

Du kan se og nyde publikationen på Frederiksberg Kommunes hjemmeside her >> - når den offentlige høring er omme, vil der komme en endelig udgave.

Relaterede posts