Danfoss Industrial Refrigeration: Øl, bacon og infografik

Danfoss er – ud over at være en af Danmarks industrielle flagskibe – også kunde hos os gennem mange år. Vi bliver tit bedt om at give vores bud på at skabe sælgende visuals, grafikker og præsentationer, ligesom vi også har løst bunker af andre opgaver både for Danfoss som koncern og for de enkelte divisioner.

For nyligt har vi været på en mindre turné sammen med en af vores gode, faste fotografer for at kunne skabe nye, friske og fantastiske fotos og visuals til Danfoss Industrial Refrigeration.

Droner og dynejakker

Droner og dynejakker

Vi har blandt andet fotograferet et af Danmarks største frostlagre, Vejle TVN, med en kapacitet på næsten 300.000 m3. Her gik vi rundt en hel dag i dynejakker – temperaturen er friske -25° C – og havde blandt andet en drone med, som gav os mulighed for at få nogle fede skud, både indendørs og ude på P-pladsen, hvor de store lastvogne ruller ind. Her er der Danfosskomponenter og højt til loftet, frost på væggene og alt, der skal til for at levere de helt perfekte stemningsskabende billeder til Danfoss’ salgspræsentationer. Vi besøgte også Danish Crown for at få lidt rå stemning med i pakken.

Hancock som kulisse

Men industriel køling er andet og mere end frost – det er også meget præcis temperaturregulering i procesindustrier som f.eks. bryggerisektoren. Her er temperaturstyring alfa og omega, hvis øllet skal smage helt rigtigt og skal flyde i det tempo, moderne ølproduktion kræver. Derfor er et bryggeri et oplagt sted at skyde fotos, og vi tog derfor med vores fotograf til Hancockbryggerierne i Skive. Her er miljøet sterilt, blankt og naturligvis rigeligt forsynet med Danfosskomponenter, som figurerer prominent i billederne.

 

 

 

Infografik, der fortæller historier

Infografik, der fortæller historier

Til brug for præsentationerne har vi gennemarbejdet en lang række infografikker til Danfoss. Infografik er en fremragende måde at præsentere præcise fakta på en underholdende måde, som går rent ind hos beskueren.

 

Infografik, der fortæller historier

”FXA og deres fotograf har leveret lækkert, stærkt kommunikerende materiale til os, som vi allerede nu er i fuld gang med at bruge i vores præsentationer over hele verden,” siger Anders Olsen, marketing manager i Danfoss Industrial Refrigeration. ”Vi synes, vi har fået fuld valuta for pengene; et brugbart værktøj, der er leveret med høj grad af professionalisme, kreativitet og forståelse for vores forretning.”

Skal vi give din visuelle identitet et skud? Så giv os et ring på 8731 1030 allerede i dag.

Relaterede posts