C30 nakker bakterierne

C30 nakker bakterierne

Sportsfolk er nok sunde, men de lugter. Det har vi gjort noget ved. 

Tænk nu, hvis man er glad for sport. Vi ved her i huset, at der findes mennesker, der er sådan. Vi kender endda nogen selv. Hvis man er glad for sport, så går man op i sit udstyr – sin cykel, sine ski og alt det andet hardware, der skal bruges. Herunder tøjet.

Vask tøjet og giv bakterierne en festdag
Sportstøj er ikke, hvad det har været. Det er nemlig ikke længere tungt, vådt og med dårlig pasform, og det er ikke længere komplet ens, hvad enten man anvender det til badminton eller bjergbestigning. Sportstøj i dag er målrettet sportsgrenen, og der er tale om avancerede tekstiler med alverdens egenskaber. Sportsudøvere, især de mere entusiastiske hobbyudøvere, passer godt på deres tøj og sørger for at vaske det nænsomt og korrekt efter vaskemærkerne – og det er der god grund til. Avancerede sportstekstiler kan nemlig ikke tåle vask ved særligt høje temperaturer, for så går de simpelthen i stykker. 

Bakteriel wellness
Det er et problem, for det betyder, at tøjet kommer til at lugte. Okay, stinke.
De bakterier, der i sidste ende afgiver lugten af gammel sved og sure tæer, føler sig nemlig ikke det mindste anfægtet af at blive vasket ved 30 grader. Det er nærmest wellness for dem og giver dem lyst til at yngle. Ikke godt. 

C30 fjerner lugten og nakker bakterierne
Så der skal noget andet til. I dag bruger mange flittige sportsudøvere produkter som Rodalon til at fjerne hørmen fra tøjet. Det er bare både dyrt og ikke særlig hensigtsmæssigt.
Nu er løsningen her. Den hedder C30, og det er en lille tablet, som man hiver i vaskemaskinen, når man skal vaske sine mountainbiketrøjer rene for mudder og sved. Tabletten gør kål på bakterierne, så tøjet dufter rent og behageligt, næste gang man skal i skoven. Skånsomt, allergivenligt og miljørigtigt – og ikke mindst effektivt og til en pris, der er langt under det, det koster at hælde en kop Rodalon i maskinen. 

Vi har udviklet det grafiske look og designet emballage, in store-materialer og meget andet godt. Hvis produktet slår an, vil det blive markedsført internationalt – og vi kan ikke se nogen grund til, at det ikke skulle blive en succes. Det virker. Og det er superflot pakket ind. 

Check C30 på www.c30tabs.dk eller på facebook/C30TABS

Relaterede posts