Streng censur: Vores tekst- og konceptansvarlige ved det grønne bord

Morten, vores tekstmand, er i disse dage og uger travlt optaget med en kompleks opgave:
At være censor ved mundtlige og skriftlige eksaminer på flere kommunikationsuddannelser rundt om i landet.

Streng censur: Vores tekst- og konceptansvarlige ved det grønne bord

Morten Leth Jacobsen er vores tekst- og konceptansvarlige og er en erfaren bureaumand med en merkantil uddannelse og en master i retorik foruden mange års erfaring med kreativ konceptudvikling, tekst og grafik. Han er nu også beskikket censor ved flere kommunikationsuddannelser, blandt andet på DMJX, Danmarks Journalist- og Mediehøjskole.

I år er han censor ved de afsluttende eksaminer på bacheloruddannelsen i grafisk kommunikation på UC Syd. Her skal han vurdere de studerendes evner til at forvandle en kreativ brief til effektiv grafisk kommunikation komplet med visuelle identiteter og kampagner.

”Selv om min spidskompetence er B2B-markedsføring, kan jeg sagtens vurdere kvaliteten af et stykke grafisk kommunikationsarbejde på B2C – navnlig hvordan de studerende håndterer research, får lavet en kreativ brief og hvordan de eksekverer briefen grafisk og konceptuelt. Det er jo det, jeg selv arbejder med hver eneste dag, og jeg må sige, jeg er fortrøstningsfuld, når det gælder fagets fremtid. De er virkelig gode, de unge.”

Morten er også censor på diplomuddannelserne i kommunikation på DMJX og har dermed nok at rive op til sommerferien – men han gør det med glæde, siger han:

”Jeg opfatter det lidt som et borgerligt ombud – noget, man har pligt til, hvis man bliver spurgt. Jeg har en masse erfaring fra bureaubranchen og fra alle mulige kommunikationsjob, og den erfaring vil jeg gerne give videre,” siger Morten.
FXA-Morten-Leth-Jacobsen-Censor

Relaterede posts