Content specialist søges

Vi har en ledig plads på kontoret. Er det din?

FXA savner en, der kan skrive, tænke og forstå. Det kan de fleste, men den, vi savner, skal kunne det på et helt andet niveau.

• Vi søger en, der er skarp til at skrive – elegant, originalt og med indsigt, på engelsk og på dansk, og uden at nogen skal tjekke det, du skriver.

• Vi søger en, der er aldeles uforskrækket over for industri, teknologi og komplekse markeder. Vores kunder er alle sammen industrielle B2B-virksomheder, og de kræver, at vi kan forstå deres markeder, kunder og produkter. Du behøver ikke at elske teknologi og industri endnu - vi skal nok lære dig det.

• Du må gerne kunne tænke kommunikationsstrategisk. Det vil sige, at du skal kunne sætte dig ind i en kundes markedssituation, diskutere med direktøren, tale med sælgeren, og derefter kunne se, hvordan denne virksomhed kan skabe flere leads gennem generøs videndeling. Den evne må du gerne have anskaffet sig gennem dit studium.

• Du bør ikke være uvant med at tegne og forklare dine ideer på et stykke papir, så dine kolleger kan se, hvad det er, du mener. Kan du tegne en gris på et skateboard, er du godt på vej.

• Du bør kunne nikke og smile indforstået, når vi taler om inbound og HubSpot.

Du kan have alverdens baggrunde og uddannelser. Vi leder ikke specifikt efter en journalist, en kommunikationsuddannet, en cand.mag. eller en cand.merc., men det er sådan noget i den retning. Du må gerne være nyuddannet. Og du må rigtig gerne være en lidt skæv, spøjs, alvidende, humoristisk person, der kan tale med om tolvtonemusik, gourmetmad og kirkekunst. Så vil du passe godt til dine kommende kolleger.

Dine opgaver vil være:

• At sætte dig ind i vores kunders forretning, markeder, produkter og konkurrenter helt til bunds
• At beskrive i detaljer hvordan kunderne får skabt flere salgsleads gennem originalt, generøst indhold
• At få skabt dette indhold fra dag til dag sammen med et voksende hold specialister
• At være i løbende dialog med kunderne (du må altså gerne have lidt projektleder-evner også)

Du vil ikke være alene. Du bliver fulgt tæt af vores erfarne tekst- og strategimand Morten, som vil lære dig det, du ikke allerede kan, og du får også 30+ kolleger i Aarhus, Ringkøbing og Holstebro.

Om FXA

Vi er et dedikeret inbound-bureau, der henvender sig primært til industrielle B2B-kunder. Det er et marked i hastig vækst, og her er vi med helt fremme. Vi er HubSpot partners og arbejder for en række mellemstore danske industrivirksomheder, hvor vi udvikler websites, content og inbound marketing, hvor vi forener salg, service og marketing. FXA er delvist ejet af Vestjysk Marketing i Ringkøbing, som vi har et tæt samarbejde med. Vi har de fedeste kontorer i det kendte univers, eller i det mindste i Aarhus midtby.

Vi er i gang med en proces, hvor vi fokuserer endnu mere på salg og kommunikation via HubSpot, og den proces bliver du en del af.

Du smider bare en ansøgning på direktør Peter Lindström på plm@fxa.dk. Jo før, jo bedre. Vi ansætter den rette, når han eller hun kommer ind ad døren.