Ellekilde H - mode for de kræsne

Eksklusivt modetøj - fra Italien til Aarhus

Eksklusivt modetøj - fra Italien til Aarhus

For nyligt fik modebevidste aarhusianske kvinder et helt nyt og spændende sted at købe ind til garderoben – Ellekilde H, som ligger lige ved Immervad i hjertet af Aarhus.

”Vi syntes, der manglede en tilpas eksklusiv og samtidig venlig og bæredygtig modeforretning for kvinder i Aarhus,” siger Marianne Ellekilde, ”så vi tænkte, at den åbner vi da bare selv.”

FXA har stået for design, webproduktion og assorteret markedsføring.

En butik med holdninger - og det kan ses i den grafiske stil

Udfordringen var at få formidlet i grafik den helt særegne stemning, personlighed og varme, der omgiver de to engagerede kvinder bag forretningen og deres holdning til det at drive modebutik. Marianne og Helene lægger nemlig stor vægt på at kunne tilbyde en komplet garderobe baseret helt og aldeles på principper om bæredygtighed, socialt ansvar og håndværksmæssige traditioner.

I forretningen er der god plads, masser af tid og fokus på personlig service, og det skulle man kunne se i den grafiske stil. Vi designede derfor et logo, der er båret af en enkel og minimalistisk streg, men med bløde og venlige kurver. Fotostilen i materialet har således også Marianne og Helene i centrum, fordi butikken i høj grad bæres af deres personlighed og profil.

Besøg Ellekilde H på www.ellekilde-h.dk eller find dem på facebook her >>

 

Relaterede posts