Inbound seminarer i Aarhus og København

Som nyslåede HubSpot partners holdt vi her i oktober to seminarer om inbound marketing i henholdsvis Aarhus og København.

Her præsenterede vi vores filosofi om at skabe trafik og leads via begavet og engagerende indhold, spredt ud til kunderne via online platforme.
Og vi gav en indføring i den metodik, der ligger bag HubSpots inbound marketing platform.  

FXA-Hubspot-Seminar-GæsterVi benyttede også lejligheden til at indvie vores nye lokaler på Park Alle i Aarhus – i fremragende efterårsvejr og med masser af glade kunder og venner af huset. Vi vil gerne sige tak til alle, der kom forbi og gjorde den dag til noget særligt for os.

Du kan få dit eget seminar hjem i stuen (eller på kontoret)

Skulle du være gået glip af vores seminarer, er det ikke for sent. Vi har allerede holdt flere møder med nogle af de kunder, der ikke kunne være til stede, og givet dem en 1:1 gennemgang af hvad inbound marketing er for et kræ, og hvordan de bedst kan komme i gang med at høste frugterne af denne begavede marketingmetode. 

Vi vil også gerne tilbyde dig et uforpligtende møde, hvor vi giver en gennemgang af inbound-metodikken set gennem B2B-øjne og forklarer lidt om hvad HubSpot-platformen egentlig kan hjælpe med.

BOOK ET GRATIS MØDE


Og allerede her kan vi løfte sløret for tre interessante tal, der underbygger vores påstand om at det rykker:

  • Inbound marketing giver 54 % flere brugbare og kvalificerede leads end konventionel marketing

  • Inbound marketing giver en dokumentar ROI, der er 3 X større end ROI på konventionel marketing

  • 90 % af alle, der søger efter en vare eller en serviceydelse på nettet, ved ikke hvilket firma eller brand, de går efter – de søger kun efter en løsning (dette tal gælder i øvrigt både B2B og B2C!)

Relaterede posts