Inbound: Se filmen - læs bogen…

Inbound er en af de nye og begavede marketingværktøjer i skuret hos enhver virksomhed - også hos industrielle B2B-virksomheder.

Det har vi lavet en bog om, og nu har bogen fået sin egen film. Se den her !

Inbound er en af de nye og begavede marketingværktøjer i skuret hos enhver virksomhed - også hos industrielle B2B-virksomheder. Det har vi lavet en bog om, og nu har bogen fået sin egen film. Se den her!

I efteråret begik vi en kort, men no-nonsense-agtig bog om fænomenet inbound - og navnlig om hvad man skal bruge det til, når man er marketingansvarlig i en industriel virksomhed på B2B-markedet.

I bogen piller vi inbound marketing ned på et niveau, hvor alle kan være med. Vi mener nemlig, at inbound hverken er en mirakelkur for alt, der plager marketingchefen, eller en disciplin af en sværhedsgrad, så kun eksperter må røre ved det. Inbound er logisk, indlysende og en fremragende måde at skaffe salgsleads ude på det der internet. Det skriver vi meget mere om i bogen.

Alle gode bøger ender med at blive filmatiseret, så det er vores inbound-bog også blevet. Animeret og produceret her i huset, og speaket af vores direktør Martin Clante, som er kendt fra tv. Fra talrige reklamespeaks, i det mindste.

På under tre minutter får du essensen i vores holdning til inbound marketing. Vi mener, det er en investering, der er værd at gøre.

Tag et kig på filmen om inbound lige her >>

Relaterede posts