Vestjysk Marketing bliver medejer af FXA

– Vi ser mange muligheder i det nye samarbejde med FXA – der på mange måder passer perfekt ind i den strategiske udvikling for Vestjysk Marketing, som vi gerne vil gennemføre, siger direktør Boy Boysen

 

FXA-Boy-Boysen-Peter-Lindstrom-Aarhus”For det første bliver FXA et brohoved ind på det aarhusianske og østjyske marked, og for det andet bliver vi styrket i vigtige forretningsområder som forretningsstrategi, koncept/DNA, kreativ udvikling og content. På den måde kan FXA være med til at komplettere Vestjysk Marketings portefølje af ydelser. Vi bliver i endnu højere grad et fullservice bureau – nu både på on- og offline medier”.

Kort om FXA

FXA blev stiftet i 2001 som Factor X Reklamebureau af bl.a. den nuværende direktør Peter Lindström og Peter Ejlerskov. Peter Ejlerskov er blandt andet manden bag Primo Tours’ logo og det velkendte slogan: Rigtig go’ ferie. Efter at have været freelance i en årrække indtræder han igen i den daglige drift af FXA. I 2016 fusionerede FXA med det københavnske bureau Adman.

I dag har FXA 10 medarbejdere på kontorer i Aarhus og København. Forventningen er, at dette antal kan øges, og målet er en fordobling i løbet af to år, hjulpet godt på vej af det nye samarbejde mellem FXA og Vestjysk Marketing.

AarhusCityHall2Direktør Peter Lindström fra FXA Aarhus udtaler: ”Vestjysk Marketing er et veldrevet og solidt bureau med særlige kompetencer inden for det digitale – digital forretningsstrategi, digital udvikling og drift af komplekse websites med meget indhold, integrationer og moduludvikling. Det er alt sammen noget, vi har savnet i vores eget setup”.

Boy Boysen supplerer: ”Vi kender FXA gennem flere års samarbejde. Vi ser et bureau med virkelig stærke specialkompetencer og stor erfaring, og vi tror på, at vi sammen kan tilbyde vores fælles kunder en større og mere komplet pakke. En pakke, der rækker lige fra mindre opgaver til de helt store strategiske kommunikationsoplæg med visuel identitet, branding, inbound marketing, lead generation og content development – fortsat med primær fokus på hjemmesider, webshops, implementering og online marketing.”

De små taber kampen om kunderne

Boy Boysen og Peter Lindström fremhæver også, at det nye samarbejde er motiveret af en tendens i bureauverdenen: De store bliver større, specialisterne bliver yderligere specialiseret, og de små bureauer har det ofte svært.

Kunderne ønsker faste samarbejdspartnere, der enten er gode til lige præcis én ting, eller faste samarbejdspartnere, der kan det hele. FXA vil i princippet fortsætte uændret som et selvstændigt reklamebureau, dog naturligvis med et tæt samarbejde med Vestjysk Marketing.

Alt i alt vil der være 35 medarbejdere på kontorer i Ringkøbing, Aarhus, København og Holstebro, hvor Vestjysk Marketing for nyligt har åbnet en afdeling.

 

For yderligere information eller supplerende kommentarer:

Direktør Boy Boysen, Vestjysk Marketing, tlf. 23 42 46 91, bb@vestjyskmarketing.dk
Direktør Peter Lindström, FXA, telefon 22 99 52 68, plm@fxa.dk

Du kan downloade denne blogpost som pdf her >>

Kontakt Peter Lindström allerede i dag og hør mere om vores inbound-løsninger for B2B-virksomheder.

BOOK ET GRATIS MØDE

 

Relaterede posts