To byer, to kontorer,to rådhustårne som udsigt

Når rammen ikke længere passer til motivet, må motivet finde sig en ny ramme. Det har vi gjort, så vi har flyttet vores aarhusianere op til Park Alle – i en NewYork style Penthouse med god plads til kreative tanker og flere kunder.

AarhusCityHall

Efter mange gode år på Åboulevarden har vi nu fundet det betimeligt at finde nye lokaler, der passer bedre til vores behov i FXAs Aarhusafdeling. Derfor er vi flyttet til nye lokaler på Park Alle, specifikt i nr. 15, helt oppe i toppen, lige over for Rådhuset.

I Park Alle 15 byder vi på lyse, smukke lokaler med en tagterrasse, der må klassificeres blandt de bedste i byen – her vil vi både kunne holde møder al fresco med vores kunder og servere kaffe og det, der er værre. I opgangen forefindes både praktiserende læger, ørelæger, tandlæger, terapeuter, kirurger og psykologer, så vi kan få ordnet det hele uden at forlade huset. Det er ganske praktisk.

Vi får supergode adgangsforhold, både for offentlig transport og biler, da der er rigelig parkering ganske tæt på. Og hvis budgettet føles tungt at bære på, fortvivl ej, thi der er naturligvis elevator.

 

Vi er nu HubSpot-partner – kom og hør mere

Som et meget digitalt bureau er vi temmelig begejstret for ideerne bag inbound marketing. Så hvad er vel mere naturligt end at blive partner med dem, der opfandt inbound-begrebet: HubSpot?

Fra 1.10. kan vi kalde os HubSpot Partners og bliver dermed et af de få danske bureauer, der kan bryste sig af den titel. Dermed er vi fremover det oplagte sted at henvende sig, hvis man som B2B-virksomhed gerne vil øge sit salg via digitale kanaler – ganske automatisk.

Ved vores seminar i Aarhus den 11. oktober får vi besøg af Sean Allman fra HubSpot i Irland. Han kommer for at holde et skarpt oplæg om inbound og om at skabe mersalg via inbound-metoden – det virker. Med garanti.

Det er derfor, alle de store allerede gør det, og det er derfor, vi vil opfordre alle, der har muligheden, til at dukke op og få masser af inspiration direkte fra en af branchens absolutte eksperter.

Relaterede posts