PR med Pawel – og to dygtige gæster på bureauet

Ny mand hos FXA er jeres kommende kontakt, når det gælder effektive PR-strategier.
Pawel A. Lange kommer til os med en solid bagage af kommunikationsløsninger og PR-resultater særligt fra byggeri og industri.

FXA-PR-Pawel-Antoni-Lange

Pawel er cand.mag. i Moderne Kultur og kulturformidling fra KU og har også en HA fra CBS. Pawel har tidligere arbejdet sammen med os på flere projekter. De seneste 12 år har han arbejdet som PR-/kommunikationskonsulent for henholdsvis JJW Arkitekter, JUUL FROST Arkitekter og BIM Equity.

Hos JJW Arkitekter (2014 - 2017) satte han blandt andet Skolen i Sydhavnen på Danmarks- og verdenskortet, som verdens bedste skolebyggeri. Projektet har været bredt omtalt i landets medier og er publiceret over hele verden: fra Australien og Indien over Italien og Tyskland til forsiden af RIBA (Royal Institute of British Architects) i UK. Han har været med til at sikre skolen et hattrick af priser: Årets skolebyggeri, Årets Byggeri og WAN Education Award - sidstnævnte fik hypen til at eksplodere.
Derudover fokuserede han på bæredygtighed (herunder cirkulær økonomi) i forbindelse med en række af landets største renoveringsprojekter, skolebyggerier og plejeboligprojekter.

Som kommunikationsansvarlig hos JUUL FROST Arkitekter (2006 -2013) synliggjorde Pawel tegnestuen nationalt og var med til at brande JFA i Sverige og Norge. Som en del af hans arbejde sikrede han rapporten "Fremtidens Campusområder", som tegnestuen lavede for Universitets- og bygningsstyrelsen (i dag BYGST), massiv omtale. Rapporten var med til at sætte retningen for, hvordan man udvikler uddannelsesbyggerier i de nordiske lande.

Ved siden af sit virke hos FXA er Pawel PR-/kommunikationskonsulent for BIM Equity, der rådgiver indenfor byggeriet. Derudover har han brugt kræfter på at fortælle om fortræffelighederne ved virtual reality.

Brug Pawel til at booste jeres omtale

Så hvad kan I bruge Pawel til? Vi giver ordet til Pawel selv:
"Jeg er specialist i at få jeres brand og jeres historier frem i medierne," siger han. "Jeg kender mine medier, jeg har mine kontakter, som I kan få gavn af. Sammen med de andre her i bureauet er det min intention at få skabt kommunikation, der flytter noget for jer - skaber salg, bygger relationer og styrker jeres brand."

Ring til os allerede i dag og hør mere om hvordan vi kan flytte jeres omtale!

 

 

FXA-Lene-Lindstrom-Olsen

Nye, dygtige folk på kontoret

Lene Lindstrøm har været Marketing & Innovation Manager hos Pressalit i en årrække og er nu på jagt efter et nyt sted, hvor hun kan skabe strategisk innovation og forretningsudvikling. I mellemtiden har hun fået en plads på vores kontor i Aarhus, hvor hun lige nu sidder og arbejder på en forretningsplan for at få os i dialog med nye, spændende kunder og samarbejdspartnere.

Vi vil nemlig altid gerne tale med nye kunder, og også gerne kunder, hvor vi kan bruge vores erfaring fra både B2B og B2C kommunikation og markedsføring. Det er den opgave, Lene har fokus på. Lene har en Master i Innovation & Ledelse fra Aarhus Universitet og CBS og er derfor skarp på, hvordan man får innovation integreret i den overordnede strategi og hvordan man får implementeret arbejdet med innovation i organisationen i praksis.

 

 

 

 

FXA-Lasse-Boeg-Grenvald

Samtidig har vi også fornøjelsen af at have Lasse Bøeg Grenvald hos os i nogle måneder. Lasse er jobsøgende og er uddannet journalist med en bachelor i retorik.

Lasse har ordet: "Som nyuddannet i retorik og journalistik tiltræder jeg FXA-teamet for at få hår på brystet og en fod indenfor i branchen. Jeg kommer fra en praktik som video-journalist på Illustreret Videnskab, hvor jeg havde ansvaret deres video-sektion på hjemmeside og sociale medier, hvilket bl.a. udmøntede sig i føljetonen "Kongerækken på (næsten) 1 minut". Jeg håber derfor på sigt at kunne videreudvikle FXA's SoMe-profil, for som dansk journalistiks fyrtårn Kirsten Birgit Shiøtz Kretz Hørsholm så afdæmpet siger det: "Så kom dog på Twitter for helvede"."

Relaterede posts