Primo: Online produktkatalog

Standardprodukter online – og dog…

Online produktkatalog

Primo producerer kundetilpassede profiler af plast, som bruges et utal af steder fra offshorekabler til medico-branchen. Standardprofiler findes ikke. Så hvad skal de med et online katalog, hvor kunderne alligevel kan bestille standardprofiler? Svaret kommer her.

Merværdi gennem viden

Primo har uforlignelige kompetencer inden for ekstrudering af plastprofiler og stor viden om materialer – faktisk bruger de mere end 30 forskellige typer plast i deres produktion. Primo tilfører deres kunder merværdi ved at bidrage gennem hele værdikæden, og langt de fleste profiler er kundespecifikke.

Ikke desto mindre findes der inden for hvert af de godt ti forretningsområder, Primo arbejder med, en lang række profiltyper og dimensioner, der efterhånden er blevet standard. Det gælder fx i Medico-industrien, og derfor har Primo ønsket at gøre bestilling af denne type profiler lettere og hurtigere. Det har vi hjulpet med.

Højst private produktlister - og hurtigt i dialog

En indkøber eller en tekniker, der har behov for hurtig adgang til produktinformation om mere gængse profiler, kan via sit login komme ind i Primos produktdatabase og der se tegninger, dimensioner og anden teknisk data. Det er muligt at oprette sin helt egen produktliste, som man kan dele, gemme, printe og så videre, og det er også muligt at komme direkte i kontakt med den helt rigtige person hos Primo, der kan hjælpe i den videre proces.

Medico først - siden alle de andre…

I første omgang åbner Primo for indkøbere, der er interesseret i medico-branchen og de profiler, Primo som oftest leverer til branchen. Det er intentionen, at flere af Primos forretningsområder skal følge efter inden længe.

Vi har leveret design, struktur, tekst og programmering – og så har vi sørget for, at alle de rigtige kunder har fået nys om den nye mulighed hos Primo.

Relaterede posts