Sejlmager med vestjysk stemning

Nyt website og profil for Thyborøn Sejlmageri

Thyborøn Sejlmageri er af vores nye, mindre kunder. Vi har haft fornøjelsen af at udvikle et nyt website samt brochurer og visitkort til virksomheden, som er et traditionelt sejlmageri med fokus på håndsyede sejl til fiskerbåde og til klassiske træskibe.

Thyborøn Sejlmageri har eksisteret i et halvt århundrede og har rødder i den vestjyske sejlmagertradition. Her syr man sejl, presenninger, hynder m.m. til nogle af de mest krævende kunder, der findes, nemlig fiskeskipperne, der i mange tilfælde stadig bruger mindre sejl på fartøjerne.

 

Thyborøn Sejlmageri sætter en stor ære i at kende til sejltyper til alle varianter af både og skibe og har blandt andet leveret en hel del af sejlgarderoben til skibe som Fulton af Marstal og skonnerten Jylland.

Men også den almindelige lystsejler kan få håndsyet sine sejl i Thyborøn og dermed få eksklusive kvalitetssejl, som de færreste på marinaen kan prale med.

Vi har produceret et website, der nok er ganske småt, men som sætter fokus på de værdier, der går gennem alt, de laver hos Thyborøn Sejlmageri: Kvalitet, historie, håndværk og dedikation.

Besøg Thyborøn Sejlmageri på www.thyborønsejlmageri.dk

Relaterede posts