Vi siger tak til Trump for Trine

Trump satte en stopper for hendes amerikanske eventyr

– nu er Trine med på FXA holdet som content- og projektkoordinator

 

FXA-Trine-Bay-Koncetp-og-Projekt

Hun er så ung, at det er helt okay at nævne hendes alder, hun bliver ikke det mindste fornærmet. Otte-og-tyve år er Trine Bay, vores nye bomstærke SoMe- og Content- kvinde, som har styr på både ord og algoritmer.

Trine er ung nok til at kalde sig digitalt indfødt og gammel nok til at have en lang kommunikations- uddannelse bag sig, og så har hun rejst, boet og arbejdet i USA i en årrække, indtil Trump satte en brat stopper for dét eventyr.

Måske er det faktisk den ene ting, vi kan takke Trump for – at Trine vendte hjem til Danmark meget tidligere end planlagt, slog sig ned i Aarhus og i dag er en del af FXA- holdet.

Her er hun på kort tid blevet bureauets go to-kvinde, når der er brug for en med det store projektoverblik – om det gælder planlægning af større events eller udrulning af kundekampagner.

Med en kandidat i massekommunikation og mediestudier fra det amerikanske California State University, Northridge er Trine en skarp kommunikatør på selv det mest komplicerede business- og tekniske engelsk, og hun udvikler og producerer indhold til sociale medier, nyhedsbreve og meget mere.

 

Trine har de seneste par år arbejdet som frivillig for Ungdommens Røde Kors og gør det stadig, for det vigtigste og mest meningsfulde i livet er at gøre en forskel for samfundets svage og for mennesker, som har brug for din og min hjælp, synes Trine.

Mød kvinden med den smukke sangstemme, som holder af at nynne med på 90’er-juleklassikere allerede i november. Som i 2013 kunne kalde sig latinamerikansk mester, da hun sammen med et hold af internationale supertalenter vandt en uofficiel landsholdsturnering i håndbold i El Salvador.

Mød Trine!

Trine Bay kan træffes på tbl@fxa.dk, eller i de skønne FXA lokaler på Park Allé.

Relaterede posts