Vi har anskaffet os en vaskeægte journalist

Eva Andersen hedder hun, og i mere end et årti har hun været fast reporter hos Jyllands-Posten/Finans og siden Jysk Fynske Medier

Eva har skrevet om alt fra privatøkonomi til iværksætteri, karriere og ledelse. Hun har haft sin gang blandt topcheferne i landets store virksomheder, hun har interviewet de tunge elefanter og de hurtigt-springende gazeller.

Eva kommer med en værdifuld erfaring fra mediernes nyhedsmaskine og har fulgt erhvervslivet tæt. Senest har hun skrevet om de jyske SMV’er, deres udfordringer og sejre, og hun har turneret rundt for at besøge udviklingsafdelinger og produktionshaller.

FXA-Eva-Kildegaard-Andersen-Tekst-og-koncept-ny-1Nu er hun så rykket ind på Park Allé, ovenikøbet hos et reklamebureau. Betyder det så, at hun ikke længere er den nysgerrige, kritiske journalist med blokken i hånden?

– Nej, aldrig i livet! Fnyser Eva.

Jeg vil altid være JOURNALIST! Jeg mener, man bliver jo ikke pludselig en anden, bare fordi man skifter job og branche. Jeg vil altid være hende, som kan se en god historie og en skarp vinkel på lang afstand. Som husker at undre sig, stille spørgsmål og at se en sag fra flere sider.

Men – et reklamebureau ligefrem! Er der måske alligevel noget om den gamle snak om, at journalisters troværdighed kan måle sig med bilforhandlere, politikere og reklamefolks?

– Der findes vel gode og dårlige eksempler i alle brancher! Jeg har ikke noget imod ’snakken’, så længe det er de dygtige og ordentlige af slagsen, vi taler om.

Eva Andersen er pr. 1. november 2019 ansat som tekstforfatter/konceptudvikler hos FXA med ansvar for strategi og content. 

Mød Eva!

Eva kan træffes på eka@fxa.dk, eller i FXA's lokaler på toppen af Park Allé.

Relaterede posts